03 de desembre 2006

Absolut Team - Trivial United

El partit va significar una nova derrota per Trivial tot i avançar-se al marcador per 0 2 però que en els córners en contra van perdre el partit i van rebre 4 dels 5 gols en aquest tipus d'acció. L'equip va començar jugant amb el sistema escollit durant la setmana però després dels primers gols van anar perdent les posicions fixades i va començar la remontada del rival. Pepe va substituir al lesionat Kike després de parlar intensament amb els àrbitres. El partit es va jugar a pèrgola a les 20:15.
Alineació inicial: Suñé, Xavo, Porta, Puigdu, Alvaro.
El conjunt va començar amb una tàctica defensiva, havia estat elegida després d'una gran quantitat d'intents de tàctiques frustrades en cada partit. Tot i que el rival durant els dos primers minuts només tenia 3 jugadors, l'equip va seguir jugant a la defensiva i trobar les ocasions mitjançant aquest estil de joc. Després que el jugador que faltava s'incorporés al camp, Trivial va tenir una ocasió, Porta va donar una assistència a Igna i aquest no la va desaprofitar. El segon gol tampoc va tardar en arribar, una nova passada de Porta, aquest cop a Xavo va significar el 0 2 al marcador. Amb aquest marcador algns jugadors de Trivial van creure que era un partit fàcil per guanyar i van començar a pujar a l'atac, deixant un sol defensa al darrere, Xavo amb el gol aconseguit pujava buscant una altra passada que pogués rematar deixant només a Igna evitant un possible contraatac i no creant ocasions de gol tot i els atacs d'Alvaro, que no va poder crear moltes oportunitats, Xavo i Puigdu. Amb Pepe al camp, un jugador de caràcter ofensiu, i Porta a la banqueta, un dels que va proposar la tàctica defensiva per l'equip, Trivial va deixar de jugar de la manera decidida durant la setmana i les ocasions del rival van començar a arribar. Hi havia un defensa i també poca agressivitat en els jugadors per crear faltes que evitessin contraatacs que deixaven el contrincant davant Suñé. Aquest intentava aturar totes les oportunitats enviant la pilota a córner. En un d'aquests llançaments de banda Absolut va reduir distàncies, a la següent jugada Puigdu va marcar i amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.
A la segona part Absolut va pressionar molt als jugadors de Trivial provocant córners que van aporfitar per marcar tres gols en tres llançaments de banda. Amb 4 3 al marcador, l'equip no sabia si tornar amb un sistema defensiu, en el qual havien marcat dos gols o jugar a l'atac. Van decidir jugar a l'atac i això va crear diverses contres del rival, en una d'elles van marcar el 5 3 que va fer que Trivial pujés completament a l'atac. En una falta, Xavo va marcar el 5 4 amb un gran xut pel costat del porter. En els contraatacs del rival Suñé va tenir que evitar moltes oportunitats i en els córners l'equip va vigilar millor del que havien fet anteriorment, en una acció d'aquestes Suñé va quedar al terra i Puigdu va salvar una pilota sota pals i en el rebot Porta va tenir que salvar-ne tres més també sota pals, a l'última, aquest va sortir a pressionar al rival, li va robar la pilota i va buscar l'assistència a Pepe però un defensa va evitar la passada. En una altra acció Porta va interceptar una altra pilota i va pujar ell tot sol, sense poder anarr-se'n de lúltim defensa i sense tenir cap jugador del seu equip al costat per passar-li la pilota perquè tots estaven al darrere i encara no havien arribat. Hi van haver diferents oportunitats per Trivial, Pepe va robar una pilota a un defensa però no va poder controlar-la, Porta va fer el mateix en una altra acció però el seu xut, molt fluix per la pressió de la defensa va fer que el porter aturés la pilota quan estava fora dels tres pals. L'ocasió més clara la va tenir Pepe, una passada des de la banda dreta cap a ell, que es trobava davant del porter, no va arribar a tocar-la i la pilota va sortir per la línia de banda. El partit havia perdut el domini per qualsevol equip i va beneficiar el rival que anava guanyant. Es va arribar al final del partit amb el marcador de 5 4 i amb la sensació que seguint la tàctica inicial i amb un millor marcatge als córners, aquest partit s'hauira pogut guanyar. Cal fer entendre a tot l'equip que es juga amb un mateix sistema de joc durant tot el partit.
En l'apartat dels aficionats Maria va tornar a ser-hi un cop més, Gon va reaparèixer després d'uns partits sense venir i Jose, lexentrenador d'alguns jugadors de Trivial també va venir. Igna es va tornar a lesionar i Kike té un mes de lesió, l'equip haurà de buscar algun substitut pels següents partits.