27 de desembre 2006

Botas de Oro - Trivial United

El primer partit del torneig Clausura es presentava com una prova de foc per l'equip i demostrar que volen fer un bon paper en aquesta lliga que comença. El rival estava a 3 punts d'ells i una posició davant de Trivial, era una situació idònia per retallar diferències i jugar correctament. El partit començava a les 20:15 a la leonera.
Alineació inicial: Suñé, Xavo, Puigdu, Gus, Alvaro.
El partit es va iniciar amb retràs degut a que alguns jugadors de Trivial United van arribar tard al vestidor, també va ser un motiu de demora el fet que Pepe no dugués la samarreta de Kike, el jugador que substituïa. Porta li va deixar la seva samarreta i ell va anar a buscar una de provisional. El partit va començar amb un sol suplent, Porta estava demanant la samarreta, i Botas de Oro es va avançar ràpidament. L'equip estava jugant d'una manera poc ordenada amb Xavo al davant i Puigdu a la defensa. Els canvis no eres freqüents i només Alvaro l'havia demanat. Els crits des de la banqueta d'Alvaro i el capità en aquell partit Porta van ser eficaços i Xavo i Puigdu van canviar les seves posicions, també alguns jugadors van demanar el canvi permetent a l'equip poder pressionar per buscar el gol. Puigdu va empatar ràpidament el partit i Gus, després d'una bona jugada personal i un col·locat xut, van posar per davant a Trivial. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. L'equip estava jugant seriosament i sense errors com els que havia comès en anteriors partits. Cada jugador respectava la seva posició i buscava la millor manera de crear una ocasió. A la segona part el joc de l'equip no va canviar tot i que Botas de Oro va empatar el partit. A la següent jugada, una passada en profunditat a Pepe que va aprofitar per xutar creuat i marcar, va avançar un altre cop a Trivial al marcador. Des d'aquests gol fins al final del partit quedava molta estona i l'equip va decidir seguir buscant el gol en comptes de quedar-se enrere i esperar a que s'acabés el partit, donada la poca experiència dels jugadors en tàctiques defensives amb gairebé tota la segona part per endavant. L'equip va tenir diverses ocasions però no va arribar a marcar. El rival també en va tenir moltes però el seu desencert i l'eficàcia dels marcatges de Trivial van permetre que el resultat no canviés. Els últims minuts van ser intensos i amb constants atacs dels contrincants, els jugadors de Trivial es defensaven correctament, encara que un xut al pal i un centre des de l'esquerra que tres jugadors rivals no van arribar a rematar van fer que el marcador estigués a punt de canviar però que finalment no ho va fer. Es va arribar al final del partit amb 3-2 i la primera victòria de la lliga per Trivial i els 2 primers punts del torneig Clausura per l'equip.
La lesió de Kike serà per més temps i Pepe i Gus jugaran més partits amb l'equip. Igna s'està recuperant per arribar aviat a l'equip, encara que amb aquest dos nous jugadors l'equip ha sabut com jugar i guanyar el primer partit.