30 de desembre 2006

Trivial United - Homes Extraordinaris

La tarda es presentava incerta, el partit que es devia jugar era l'esperat derbi escolar contra UE Pilma, però res assegurava que gaudiríem d'una nit de futbol ja que molts dels components de Pilma es creia que podrien estar lluny de la ciutat disfrutant de les Festes de Nadal i es rumorejava que no es presentarien. Tot i així la sorpresa va ser general quan en arribar l'equip es va donar compte no només de que finalment hi hauria partit sinó de que seria contra un altre equip: Homes Extraordinaris. Evidentment, la profesionalitat dels jugadors va permetre que tots estiguessin mentalitzats de que aquella nit i haurien dos punts més en joc tot i que es pensava al principi que no seria així i l'equip va sortir al 100% de capacitat mental. L'únic problema que es presentava era que el contrincant al qual s'enfrentava Trivial li havia infringit una dura derrota poques semanes abans i això podia afectar la moral del conjunt.
Degut a les Festes i les lesions Trivial tenia moltes baixes i ni tan sols va poder gaudir de suplents a la primera part del partit, Igna i Kike seguien amb problemes físics i el porter Suñé es trobava fora de Barcelona.A més Porta havia patit un refredat poc temps abans i no va poder assistir a l'encontre. A les grades es comptava amb el suport de les incondicionals Nika i Maria i del lesionat Igna.
Alineació inicial: Pepe (porter), Alvaro, Xavo, Puigdu i Gus.
L'equip va sortir amb tots els efectius de que disposava i sense cap recanvi a la banqueta tot i que es va trucar a un possible jugador: Lerma. Aquest, però, no podia jugar fins la segona part. L'equip va començar molt concentrat i aviat es va veure que mentalment estava millor que els seus contrincants, a més de treballar com a equip, va tenir la sort de cara, cosa que molts altres partits no passava i va poder marcar ràpidament. L' home-gol de l'equip va tornar a fer la seva feina i va permetre a Trivial posar-se per endavant al partit i tenir la ventatja al marcador. Aquest gol va fer agafar confiança a l'equip que tot i que sabia que el rival podia despertar en qualsevol moment, també era conscient que fent les coses bé podia demostrar la seva superioritat. La primera part es va convertir en un recital de bon futbol de Trivial amb l'arribada de dos gols més que van permetre l'escapada definitiva en el marcador. El bon ritme de l'equip es notava sobretot en defensa que aconseguia que el rival no arribés mai amb perill a la porteria defensada per l'inexpert Pepe que tret d'un gol anulat per falta al porter no va tenir gaires problemes. Trivial robava bé la pilota i aconseguia treure-la ràpidament fent mal a la defensa de Homes que finalment van tenir que recollir la pilota una quarta vegada del fons de les xarxes aquesta vegada gràcies a un gol producte de la inteligència de Gus i Puigdu que van aprofitat una badada del defensa rival per fer un xut ras i fàcil a gol. Després d'haver demostrat la cohesió de Trivial durant tota la primera part, va arribar el descans que no va ajudar gaire a l'equip ja que va baixar la concentració i es va notar en el joc de la segona part. No es pot dir que fos completament dolenta, l'equip va encaixar el 4-1 molt aviat i després va aguantar el resultat inclús podent ampliar la distància en algunes arribades a l'àrea rival. Malauradament els últims 8 minuts es va ajuntar la mala sort i una baixada de concentració fent que encaixés dos gols més i la por de l'empat s'apoderés dels jugadors, per sort van saber esgotar el poc temps que quedava sense més ensurts i els dos punts van ser per Trivial.
En aquests moments es viu un clima de esperança i il·lusió a Trivial que sembla que a trobat un altre cop la senda de la victòria i ja escala posicions a la taula clasificatòria.En aquest torneig Clausura ja s'han guanyat tots els punts que estaven en joc i s'espera que el bon moment de l'equip es consolidi. A més cal tenir en compte els nombrosos problemes que ha tingut l'equip que s'ha hagut d'enfrentar a enfermetats i lesions però que segueix endavant.

Des del Departament de Premsa només voldríem desitjar un bon any 2007 a tota la afició de Trivial així com a la plantilla i els reforços, un 2007 que ben segur serà l'any d'aquesta jove franquícia que preté escriure pàgines de glòria al futbol sala. Fins al 2007!