27 de desembre 2006

Homes Extraordinaris - Trivial United

Una nova derrota, i aquest cop amb resultat poc igualat, de l'equip. Trivial United va jugar sense intensitat ni ganes i això va quedar reflectit al marcador 9-2. Les lesions de Kike i Igna van provocar que Pepe i Gus anessin conocats però l'equip hagués d'acostumar-se a jugar amb aquestes dues noves incorporacions que poden ser de l'equip durant unes quantes jornades. El partit es va jugar a les 21:45 a la leonera.
Alineació inicial: Suñé, Xavo, Porta, Puigdu, Alvaro.
L'equip va començar jugant sense ganes i va rebre 6 gols a la primera part, sensse saber quina tàctica utilitzarien ni com jugarien. A la segona part el joc va millorar, tot i que van rebre 3 gols més, Puigdu primer i després Xavo van marcar 2 gols per deixar el marcador en 9-2. Abans de l'últim gol del contrincant el porter Suñé es va lesionar al genoll en una acció amb un rival i Alvaro es va decidir a ficar-se sota pals. En un xut ras va demostrar la seva poca experiència en aquesta posició i amb una lenta estirada no va poder evitar el gol. Després d'aquest gol, Porta va demanar a Alvaro que el deixés a ell ser el porter pel que faltava de partit i en un xut de lluny va fer una aturada que va permetre que el resultat no fos més ample, encara que l'equip no va marcar cap gol més i es va arribar amb aquell marcador al final del partit.
Aquest partit va ser l'últim del torneig Apertura que tancaven amb un sol punt i com a novens en la classificació. El següent partit és el primer del torneig Clausura i pel qual els jugadors de Trivial diuen que volen aconseguir més puntuació que la d'aquesta temporada. La lesió de Suñé no és intensa i podrà jugar el pròxim partit, Kike i Igna segueixen lesionats.