30 de novembre 2006

Trivial United - L.F.L

Una nova derrota a la lliga per Trivial que ha afectat considerablement l'equip, els ha fet veure que tots els esquemes de joc utilitzats en els últims partits no han servit per millorar els resultats del conjunt. Es podia dir que l'equip acusava les baixes d'Igna, per cansament, i Kike, per lesió, però no ho van utilitzar per amagar el mal joc col·lectiu de Trivial ni el poc descans pel fet que només Gus fos l'únic recanvi de l'equip a la banqueta. El partit es va jugar a la Pista 1 de La Salle Bonanova a ls 20:15.
Alineació inicial: Suñé, Xavo, Porta, Alvaro, Puigdu.
Els jugadors van començar descentrats, tot i saber que individualment eren millors que els altres en força i tècnica. Els rivals es van avançar ben aviat amb un error de marcatge i un gran gol culminant un llançament de banda des de fora l'àrea, rebut d'esquenes i tirat sense mirar la porteria. El segon gol tampoc va trigar a arribar. L'equip va intentar trobar un estil de joc que el beneficiés en les ofensives i va millorar en atac. Cada jugador va tenir certes oportunitats que no van arribar a ser materialitzades per poca punteria o encert del porter rival. Es va arribar a la mitja part am 0 2 al marcador però creient que amb seguretat defensiva i encert al davant es podia remuntar. Una gran assistència de Porta des del seu camp per Xavo, que el va deixar sol davant el porter i no va saber definir va indicar que l'equip tenia previst canviar el marcador. En una acció de contraatac duta a terme per Porta, va rebre una forta entrada per darrere quan tenia tot el camp per davant i preveia fer una assistència a Alvaro, completament sol a l'altre lateral per rebre. Porta es va queixar, amb raó, d'aquesta acció, que el va deixar coix durant una estona, pel fet que només se li mostrés targeta groga al rival i sense que li demanés disculpes pel que havia fet. L'equip va demostrar el que havien dit al descans i Puigdu primer i després Gus, en una gran jugada jugada per la banda esquerra combinada amb un fort xut, van empatar el partit. En una nova acció de Puigdu, des de fora l'àrea, va aconseguir la remuntada amb un xut molt potent que va passar per sota les cames del porter. L'equip es va tancar al darrere esperant a que passessin els minuts i mantenir el 3 2 per aconseguir la victòria. En el moment que van jugar així i van renunciar a l'atac col·lectiu, els rivals no van crear ni una sola ocasió de gol, cada jugador de Trivial sabia exactament a qui havia de marcar i de quina forma ho havia de fer per evitar ocasions en contra. Aquest estil de joc va provocar desconcentració a l'altre equip i Trivial va creure que podia sentenciar el partit. Porta va servir un llançament des de la banda que va deixar en un mà a mà a Puigdu que no va definir bé i va enviar la pilota fora. Alvaro també va tenir una altra oportunitat però aquell dia no estava encertat de cara a porteria i no va poder superar el porter. Amb aquestes ocasions l'equip es va créixer i va tornar a jugar com al principi del partit, sense posicions per a cada jugador i actuant cadascú lliurement. El rival es va aprofitar d'això i en un contraatac va empatar el partit. En un intent de tornar a posar-se per davant, una passada de Puigdu des de la banda a Porta que no va poder introduir la pilota a la porteria. Trivial va veure que havien deixat escapar masses oportunitats per sentenciar la victòria i en un altre contraatac L.F.L va situar-se 3 4 provocant una nova derrota de Trivial.
Cal informar que la aficionada Maria va assistir al partit amb Igna, que tot i no trobar-se en les millors condicions va voler assistir al partit.

1 comentari:

Marc Florenza ha dit...

a vosaltres us passa com al valencia que sou bons pero teniu moltes baixes. A veure si el proper partit us sobreposeu y guanyeu contundenment