25 de febrer 2007

Trivial United - Armada

Els jugadors afrontaven el segon partit només quaranta cinc minuts després del anterior. Havien fet un intens partit però creien que podien jugar aquest partit també. Pablo va substituir a Gus. El partit es va jugar a Pèrgola a les 21:45.
Alienació inicial: Suñé, Porta, Igna, Alvaro i Puigdu.
El partit va començar amb la possessió del rival pel fet que Trivial notava l'esforç realitzat a l'anterior partit. A mesura que avançava el partit els jugadors van crear més jugades però no van evitar que l'altre equip marqués tres gols a la primera part. Puigdu va rebre una entrada duraencara que no es va fer res i el jugador rival va veure targeta. Es va arribar a la mitja part amb aquest marcador. Alvaro en un bon xut va marcar el 3 1 i tot seguit va tenir una bona ocasió per tornar a marcar però no va arribar a tocar la pilota i el jugador que tenia targeta se li va llançar a sobre i va veure la segona groga i el van expulsar, no tenien més canvis els rivals. El porter li va fer una falta a Puigdu que Alvaro va tirar al pal i els contrincants no van desaprofitar els seus atacs i van ampliar el marcador. Porta va treure una pilota a la seva àrea i va rebre falta, el jugador rival va protestar a l'àrbitre i a Porta però ell i la resta dels de Trivial no van dir res perquè només aconseguirien que els rivals juguessin fent més entrades per aturar el joc. Alvaro va marcar un altre gol i el partit va acabar amb un 6 2 que no reflectia el que s'havia vist al camp, amb clares ocasions per tots dos equips.
Els aficionats van ser Domi i Maria. Xavo va jugar encara que seguia lesionat del primer partit.