09 de febrer 2007

Trivial United - Absolut Team

L'equip recuperava Igna després de gairebé 2 mesos d'inactivitat. Els dos conjunts s'havien enfrontat en la lligueta i a la primera volta amb victòries repartides pels 2 equips. El partit es va jugar al Pabelló a les 20:15.
Alineació inicial: Suñé, Xavo, Porta, Gus, Alvaro.
El partit va començar amb un recital de bon joc de Trivial, seguretat en defensa i eficàcia en atac. L'equip es defensava correctament amb Xavo i Porta fent uns bons marcatges i anticipant-se gairebé en totes les jugades als rivals. Quan es feien amb la pilota l'enviaven ràpidament als dos homes de dalt que no desaprofitaven les ocasions. Alvaro, amb un xut des de la banda esquerra, va marcar el primer gol del partit. Gus va fer el segon després d'un ràpid contraatac d'Alvaro que, des de la banda esquerra també, va centrar perquè Gus rematés davant el porter i establís el 2 0. El tercer gol va arribar després d'un error de la defensa rival, Puigdu va rebre la pilota i amb un xut de fora l'àrea va marcar el 3 0. Es va arribar al descans amb aquest marcador. La segona part es va iniciar amb una mala organització de Trivial que va permetre en un sguit d'ocasions delsadversaris, igualar el marcador i després, amb una falta mal defensada per l'equip que s'avancéssin al marcador. L'equip es va fer amb la possessió i va crear un seguit d'ocasions que no van arribar a gol per ben poc. En una de les últimes jugades del partit, Puigdu, amb un xut creuat, va empatar el marcador 4 4. El resultat no es va moure més i els 2 equips es van repartir els punts en un partit mols disputat.
L'actuació d'Igna va ser molt bona i no va notar la falta de ritme de 2 mesos sense jugar, va defensar i anticipar-se en moltes ocasions. L'aficionada Maria va ser una altra vegada amb els jugadors.