23 de març 2007

Alianza Kharkov - Trivial United

El Trivial United jugava l'última jornada davant un equip que els havia guanyat per un gol a la primera volta. Igna només podia jugar la primera meitat i una mica de la segona perquè havia de marxar abans. El partit es va jugar al pavelló a les 20:15.
Alineació inicial: Suñé, Xavo, Igna, Alvaro, Puigdu.
Els jugadors van començar dominant el partit i en un llançament de banda Igna va rematar per posar el 0 1 al marcador. Xavo es va lesionar al peu i Porta va entrar al seu lloc. En un altre llançament de banda Gus va deixar passar la pilota i Porta, que acabava d'entrar, va controlar i va xutar fort sense que el porter la pogués aturar. El partit estava 0 2 però els contrincants van marcar en una jugada que Suñé no va evitar el gol, 1 2. Tot seguit, Alvaro va posar l'avantatge a 1 3 amb un contraatac enviant la pilota al costat del pal. Es va arribar al descans amb aquest marcador i Xavo havia millorat de la lesió al peu. A la segona part Alianza Kharkov va posar-sae 2 3 i en una altra jugada on Suñé no va veure la pilota van empatar el partit. El Trivial United es pensava que els passaria el mateix que a molts partits i que acabaria remuntant l'altre equip però Puigdu va aprofitar una errada entre el porter i el defensa per marcar el 4 3 que donava la victòria a l'equip. Encara quedava molt de partit i l'equip es va defensar bé, sabent controlar el marcador i fent passades que no impliquéssin molta dificultat. En l'última jugada, una centrada d'Alianza Kharkov va ser rebutjada per Porta cap a Suñé, un jugador rival va anar a per la pilota però el porter va arribar abans i va aturar-la tot i rebre un cop del jugador. El partit va acabar amb la victòria de Trivial que significava haver fet una segona volta amb 4 victòries, 2 empats i 2 derrotes, tot al contrari que a l'anterior i demostrava la millora en el joc de l'equip.