25 de febrer 2007

Trivial United - U.E. Pilma

El derbi del Sant Ignasi era el primer dels dos partits que afrontarien els jugadors de Trivial en un sol dia. Sens dubte era el partit més important per ambdues aficions pel fet que es coneixien del col·legi i que a la primera volta es va empatar 2 2 amb un gol a l'últim minut de Trivial United. Cada equip presentava algunes baixes però la motivació dels jugadors era la mateixa. El partit es va jugar a Pèrgola a les 20:15.
Alineació inicial: Suñé, Xavo, Igna, Puigdu, Alvaro.
Els dos equips es mostraven molt de respecte i jugaven amb molta intensitat intentant manetenir la seva porteria sense gols. Els jugadors rivals creaven més perill però quan es portaven alguns canvis els jugadors de Trivial van crear més ocasions. En una jugada que va començar Porta des del seu camp per la banda dreta, va fer una paret amb Alvaro i va entrar dins a l'àrea xutant creuat i fent passar la pilota per sota les cames del porter. Trivial s'avançava però els contrincants no van deixar d'atacar i en un bon xut van marcar després que la pilota toqués el pal sense que Suñé pogués arribar-hi. Quan s'acostava el final de la primera part Puigdu va marcar i va avançar novament a Trivial. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part i els jugadors sabien que estaven fent un bon partit i podien guanyar-lo. La segona part va començar amb ocasions per Trivial i un bon xut de Gus va entrar per l'esquadra i va posar el 3 1 al marcador. Els jugadors de Pilma van atacar amb intensitat per marcar i van aconseguir el 3 2. després d'aquest gol va haver-hi moltes ocasions per tots dos equips, Porta va rematar de cap i el porter Díaz la va treure a la mateixa línia de gol, dues jugades per la banda de Porta no van trobar rematador en els seus centres. El rival creava ocasions però els defenses de Trivial van evitar que xutessin a la porteria de Suñé. Van fer marcatges als atacants i van situar-se correctament en els contraatacs del contrincants per treure totes les possibles arribades a gol. El partit va acabr amb el resultat de 3 2 i amb la victòria del derbi per Trivial.
Xavo es va lesionar a la primera part i no va jugar la resta del partit però tots també havien jugat amb molta intensitat i els hi quedava un partit per jugar aquell mateix dia, fet que demostrava que el partit més interessant era el que havien guanyat als que coneixien del col·legi. Els que van guanyar i tenien més pressió van ser els que tenien el rival a la mateixa classe i van ser Porta que va a Frans, marcant el primer gol del partit, Igna a Godi traient-li pilotes i Alvaro i Xavo al porter Díaz. Suñé va tenir el suport d'unes aficionades.