05 de novembre 2006

Trivial United - Alianza Khárkov

El partit es presentava com una oportunitat clara d'agafar punts a la lliga i tenir la setmana següent de descans ben tranquil·la, sense comentaris en contra ni polèmica pels resultats. El camp era pèrgola. Si es guanyava hi hauria més optimisme a l'equip i aquestes dos setmanes es farien més plàcides en l'aspecte futbolístic. Però el marcador no ho va mostrar així.
Alienació inicial: Suñé, Xavo, Igna, Puigdu, Alvaro.
L'equip va començar defensant-se dels forts atacs del rival, cada jugada acabava amb una bona intervenció e Suñé o amb rebots a córner, que els seus llançaments també eren perillosos per les bones tàctiques empleades per Alianza Khárkov, els quals anaven amb força a buscar les pilotes i Porta, en 2 minuts al terreny de joc va ser objecte de dues faltes, la segona advertida amb groga pel contrari per evitar un clar contraatac entrant-li per darrere. Els canvis es van anar produïnt i el joc de l'equip millorava amb intermitències, alguns contraatacs ben coordinats, combinats amb errades de posicionament. Els jugadors anaven notant el cansanci de córrer darrere la pilota i no poder atacar amb comoditat. En una jugada per la banda dreta, Alianza Khárkov va marcar el primer gol. A partir d'aquell instnat els jugadors de Trivial United van començar a demostrar que no eren un equip fàcil de guanyar i en un seguit d'ocasions no encertades per Alvaro, Puigdu va marcar en un rebuig del porter. Amb aquest resultat l'equip es va créixer però es va arribar al descans amb taules al marcador.
La segona part va tenir un inici diferent al de la primera i hi havia oportunitats per tots dos conjunts. Malgrat aquest fet, en un córner en contra, es va deixar sense marcar el millor jugador rival i aprofitant una assistència, des de fora l'àrea va xutar sense que Suñé hi pogués fer res. El marcador era de 2 1, novament per una errada defensiva, s'ha perdut el compte de quants gols han estat per aquest motiu.
Després del cop pel segon gol l'equip va mostrar la seva agressivitat i va tenir unes quantes ocascions i arribades per empatar, combinades amb encerts de Suñé en els contraatacs del contrari. Durant tot el que quedava de segona meitat, Trivial United es va mostrar incissiu per tots dos laterals. Xavo no va arribar a rematar un córner, encara que Kike sí que ho va fer però la pilota va sortir ajustada al pal del porter. Més tard, Alvaro primer i finalment Igna, van fallar el que hauria pogut ser el gol de l'empat. Es va arribar al final del partit amb 2 1 i la sensació de que s'hauria pogut fer més si s'hagués estat atent en defensa i haguéssin tingut més encert de cara a porteria.
Per últim agrair un cop més la presència de les incondicionals Nika i Maria com també d'un jugador d'un equip rival a la lliga, que no l'anomenerem per evitar conflictes en el seu equip, que era amic de Kike i ens animava.
No hi va haver lesions, tot i que Porta va acabar amb sang a les dos cames per les entrades que havia rebut i també Kike i Igna en tenien als pantalons, que devia ser d'un rival perquè ells no s'havien fet res a les cames.
Una setmana de descans per Trivial United, que intentarà que sigui per descansar i tornar a les pistes amb millor futbol, intentant que siguin amb millors resultats que els obtinguts fins ara en aqeusta lliga. El Departament de Premsa de Trivial United no aturarà la seva feina, actualitzarà les jornades i continuarà fent les cròniques, quan torni a jugar, de Trivial United.