23 de novembre 2006

Drinking Team- Trivial United

El partit es presentava com un duel entre uns recents incorporats a aquesta lliga, Trivial United, i els vigents campions, Drinking Team. El fet que els posseïdors del títol juguessin a una divisió inferior a l'anterior mostrava que no eren imbatibles, tenint en compte també que no eren líders de la lliga. Però no per això havia de ser un partit fàcil o amb possibilitats per Trivial, i no ho va ser.
El partit es disputava a pèrgola a les 21:45
Alineació inicial: Suñé, Xavo, Porta, Puigdu, Alvaro.
El match va començar amb un clar domini dels defensors del títol mentre que Trivial s'intentava defensar com podia. En una d'aquestes arribades Drinking team va marcar. El partit va seguir en la mateixa línia fins que Trivial va començar a trobar el seu estil de joc i va crear cretes ocasions. Va empatar ben aviat mitjançant Puigdu i es van avançar després també amb un gol de Puigdu. L'equip estava jugant correctament després del mal inici que havien tingut els jugadors. El partit es va tornar a igualar i els campions van tornar a empatar. En una altra jugada, Igna anava a refusar la pilota però la va tocar malament i va marcar en pròpia porteria. Aquest gol va enfonsar els jugadors de Trivial que no creien amb aquests errors podien guanyar un partit i van començar a jugar a un nivell inferior al que havien mostrat fins al moment.
Es va arribar a la mitja part però amb la sensació que ho havien donat tot i que no podrien remuntar un partit tan difícil de guanyar. Així va ser i l'equip va jugar de la manera més malament que ho havia fet fins al moment i van encaixar una gran quantitat de gols. Els uúnics punts destacables d'aquesta segona meitat van ser elñ gol de Kike que posava Trivial 4 3 al marcador i donava una mica d'opcions de tornar a empatar però que a la següent jugada es va demostrar que no amb un altre gol del rival. L'atre fet va ser la doble aturada de Porta a la línia de gol després de dos xuts seguita del contrincant que havia deixat Suñé batut però que no van poder arribar a marcar. Després d'aquesta jugada els gols van ser seguits i ningú els va aturar. Els rivals jugaven de la manera que volien i marcaven de qualsevol estil. Trivial no arribava a porteria i es va limitar a deixar que acabés el partit provant posicions noves com Xavo al davant de tot i Alvaro intentant coses que no li van sortir, que no van servir per res i només feien que Drinking Team es cansés de celebrar els gols i marqués de qualsevol manera.
Els aficionats habituals com Maria i Nika van ser al camp i també Pepe que va tornar després d'una sèrie de partits sense fer-ho.
El següent partit és bàsic per saber el potencial d'aquest equip i per seumar punts i avançar el pròxim rival a la classificació.