13 de maig 2007

Uka Uka - Trivial United

L'equip començava la segona volta i jugava contra els qui havien guanyat el partit de la primera volta per 3 0 per un error de l'organització de la competició. Kike no podia jugar i va venir Gus.
Alineació inicial: Suñé, Xavo, Degi, Alvaro, Puigdu.
El partit era d'arribades de Trivial però sense encert. El primer gol va ser del rival en una falta que Suñé no va poder aturar. L'empat el va aconseguir Xavo amb un xut de fora l'àrea després d'una passada de Gus. Una altra jugada per la banda amb assistència també de Gus i Porta va posar a Trivial per davant. Degi va posar el 3 1 i Puigdu el 4 1 abans d'arribar al descans.
A la segona part el mateix que als altres partits, remontada als primers minuts de l'equip contrari amb poca intensitat defensiva i cap jugada en atac de Trivial. Amb 4 3 al marcador Porta va tenir una ocasió però el porter va aturar i la contra va posar l'empat al resultat. Van marcar dos goles més que van posar el 6 4 i quan faltava poc pel final del partit Gus va marcar el 6 5 amb un xut de lluny però els atacs d'Alvaro i les passades llargues des de la defensa no van poder empatar el partiiit.