04 de maig 2007

Policaedro - Trivial United

L'equip tornava a estar al complet i aquest cop es va preferir no fer jugar a Gus. Els jugadors que van crear aquest equip tornaven a jugar junts. El partit era contra uns més experts que els de Trivial. Es va jugar a les 20:15 a la Pista La Salle 1.
Alineació inicial: Suñé, Porta, Degi, Kike, Puigdu.
La primera part va començar amb domini del rival i poque ocasions per Trivial. Els contraris es van avançar i va ser quan l'equip ca mostrar-se més ofensiu i va crear més ocasions. Diverses jugades entre Alvaro i Porta no van trobar el gol fins que un llançament de banda tret per Porta cap a Alvaro, que va rematar creuat va empatar el partit. Una jugada assajada del adversaris va posar el 2 1 al marcador, resltat amb què es va arribar al descans.
Els primers minuts de la segona part, amb Porta i Degi a la banqueta, van decidir el partit perquè l'equip va encaixar tres gols que van posar el resultat en 5 1. Quan els jugadors van començar a fer unes bones passades vna crear perill. Dos gols més d'Alvaro, un a passada de Porta i l'altre després d'una centrada de Degi, van provocar que l'equip no fes cas de les discussions entre Xavo i Puigdu després dels tres gols seguits. Kike seguia intentant reduir distàncies amb xuts des de lluny que aturava el porter i un nou gol rival van posar el 6 3 al marcador. Una jugada de Xavo amb un llançament des de fora l'àrea va posar el 6 4. Amb aquest resultat es va arribar al final del partit amb els jugadors sabent que s'havia perdut el partit pels tres gols seguits de l'inici de la segona part perquè després s'havia fet un bon joc amb més ocasions de gol.