13 de maig 2007

Trvial United - Drugos

El partit es presentava després de diverses derrotes per la mínima i era contra un rival que havien guanyat a la primera volta. En aquest cas Kike podia jugar i Gus no va venir.
Alineació inicial: Suñé, Xavo, Degi, Porta, Alvaro.
L'equip dominava i atacava més que el rival però no marcava. La defensa amb Xavo i Degi i després amb Porta jugava molt segura i no deixava passar la pilota a la porteria de Suñé. Un gol de Kike en una jugada que es va quedar sol i va obrir el marcador i després Alvaro va ampliar l'avantatge anant-se amb dos tocs davant el porter. En una altra contra Porta no va rematar fort per una lesió al peu i el rebot el va agaar Kike per marcar i posar el 3 0. Un altre gol d'Alvaro posava el 4 0 amb un xut creuat dins l'àrea i abans del descans els contraris van marcar un gol després de diversos rebots.
Els jugadors sabien que a la segona part començaven malament tots els partits i van intentar millorar-ho però es ve veure com no hi havia intensitat en defensa i Alvaro i Puigdu no baixaven a treure pilotes. Uka Uka va marcar el 4 2 i l'equip va pensar que passava el mateix que en tots els partits, Porta va dir que defenséssin tots els del camp i el joc col·lectiu va millorar. L'equip atacava més i una bona combinació entre Xavo, Alvaro i Puigdu va posar el 5 2. Una llançament de banda de Degi a Kike, que va rematar quan va controlar, va posar el 6 2 i els jugadors no van tenir més ocasions per cap dels dos equips.

1 comentari:

Sinblancaporelmundo ha dit...

Digámosle NO al Barça.

http://sinblancaporelmundo.wordpress.com/2008/03/27/el-barca-fuera-de-la-liga-espanola-%c2%a1ya/