23 de març 2007

Nova temporada

Els jugadors de Trivial United estan esperant la recuperació de Kike per aquesta nova lliga i comptar amb tots els efectius, incluint a Gus. El primer partit el van aplaçar perquè cap jugador hi podia anar, pel que sembla hi ha hagut malentesos amb la organització i se'ls ha donat el partit per perdut amb un 3 0. Els jugador no accepten aquest resultat perquè ells han jugat molts partit aplaçats i amb uns horaris poc normals, per un partit que aplaçen i que avisen amb antel·lació no els hi poden donar per perdut el partit.
Pel que fa a la nova lliga, l'equip està a Segona Divisió amb dos coneguts rivals de l'anterior que són Absolut Team i Botas de Oro. No hi hauran vuit rivals sinó que el nombre es redueix a 5 perquè equips com Pilma han deixat la competició perquè alguns jugadors no seguien a l'equip.
La lesió de Kike encara dura i creu que en dos setmanes podria tornar a córrer amb l'equip, però encara no és segur del tot.
Des del Departament de Premsa de Trivial United esperem una bon joc de l'equip i millorar els resultats de l'anterior temporada. Anirem informant dels vostres resultats aquesta temporada. Vinga nois!