14 d’octubre 2006

Trivial United - F.C. New Team (Bonanova)

El debut del nostre equip es va realitzar el divendres 29 de setembre del 2006, al camp la lleonera. Un fet històric pel l'inici de la trajectòria d'aquest conjunt que apunta alt segons les expectatives creades.
L'equip sabia que el primer partit no determinaria quin seria el seu nivell perquè no havien jugat mai junts en futbol sala i, fins i tot, tret de dos jugadors, els altres mai havien jugat en aquesta superfície.
Els aficionats de Trivial United no es van voler perdre el debut del seu equip i van acudir a la cita expectants per veure el joc del seu nou conjunt. S'ha de dir que es mereixen una ovació perquè tot i ser un divendres al vespre van venir a veure el partit.
Alineació inicial: Sunyer, Xavo, Igna, Porta, Alvaro.
El partit va començar amb dubtes entre ells i poques arribades a l'àrea, els jugadors, acostumats al futbol 11, pressionaven el rival i malgastaven forces corrents amunt i avall. Amb aquesta forma de jugar es va arribar a la mitja part amb un 0 2 en contra. Els canvis havien sigut continus pel cansanci que acumulaven els jugadors corrent sense sentit darrere la pilota. Kike i Puigdu van començar al camp la segona part substituïnt Xavo i Porta. El joc de l'equip va millorar pel fet que Kike comptés amb l'experiència de la temporada anterior i sabia com es jugava en aquesta superfície. Van deixar de pressionar el rival i el van deixar construir les jugades esperant-lo a baix. Aquest joc va donar el seu fruït i l'equip va poder remuntar 3 2 el marcador amb 2 gols de Puigdu i un de Kike. El partit es va posar 3 3 i van perdre l'avantatge amb el 3 4. Kike va tornar a empatar el partit 4 4. En dos accions el rival es va avançar amb un 4 6 fins que Porta va marcar un gol per retallar diferències. Però no hi va haver més temps i el resultat va quedar en un 5 6 que no va agradar gens als components de l'equip perquè sabien que el partit l'havien perdut a la primera part i a la segona el cansanci acumulat no els havia deixat mostrar les seves millors aptituds per guanyar el partit. Tot i així, la nota positiva va ser la gran habilitat per adaptar-se al futbol sala i sabien que el següent partit, jugant-lo com a la segona part, podrien guanyar-lo.
No hi va haver cap lesió important, encara que Xavo va acabar amb el genoll ple de sang per una acció que va acabar al terra.
Amb aquest resultat l'equip veia difícil la classificació sabent que de 3 partits no pots cometre grans errors i menys si era amb un rival el qual se l'hauria pogut guanyar d'haver tingut més experiència en el futbol sala.