14 d’octubre 2006

Trivial United - Absolut Team

La segona jornada també era a les 9 de la nit d'un divendres, el 6 d'octubre de 2006. El camp era la lleonera, el mateix que el del primer partit.
Hi havia menys afició que al primer partit però no va afectar la moral dels jugadors i van concentrar-se al màxim per guanyar el partit.
Alineació inicial: Sunyer, Xavo, Igna, Kike, Puigdu. Aquest cop Alvaro i Porta es van quedar a la banqueta.
La formació de l'equip era clara, 3 homes en defensa i un a dalt que era o Kike o Puigdu, depenent de les forces de cadascú i de la posició en que es trobessin. Aquesta tàctica va funcionar tal com s'havia previst i Joan va posar l'1 0 al marcador. El rival va empatar i Alvaro, substituïnt Kike, va marcar de falta. Porta, després de xutar 3 cops seguits i en una acció d'oportunisme, va marcar. Amb 3 1 l'equip va baixar el ritme tot i que Joan, després d'una gran jugada personal i una combinació amb Kike, va tornar a marcar. En una altra acció els rivals es van posar 4 2, resultat amb el que s'arribava a la mitja part. A la segona part el joc de Trivial no va canviar molt i ben aviat, Alvaro va marcar regatejant-se el porter, 5 2. Aquest resultat va animar a tot l'equip a pujar per marcar i prova d'això van ser tres contres del rival que en dos d'elles Sunyer va encertat la intenció de l'adversari i li va parar la pilota. En l'última van marcar però no hi va haver temps per a molt més i Trivial United s'enduia la victòria merescuda.
Aquest cop l'equip va demostrar que havia après la lliçó del primer partit i s'havia adapatat al futbol sala. Sabien que el següent partit era el més difícil i que segurament anirien a la lliga dels que havien quedat tercers i quarts dels seus grups. Això els va fer pensar que podrien lluitar pel títol i que era normal tenint en compte que era la seva primera temporada en el futbol sala.
Ningú es va lesionar ni l'àrbitre va mostrar targeta a cap jugador.